Merete Stokkenes logo
Kurs

Valpekurs start 22. august kl 1830-1930

Valpekurs er hundens første og kanskje viktigste kurs. Vi fokuserer mye på samspill mellom hund og eier. For å få den «perfekte» voksen hund, må en legge et godt grunnlag i valpetiden. Kurset går over 6 torsdager, pluss en dag med spor etter mennesker, for de som ønsker dette.

  • StedSandnes
  • UndervisningstidKurskveld : Torsdager 1830-1930 Spordag : Lørdag ca kl 12-14
    7 ganger
  • Siste kursdag-
  • Pris2200 kr
    Ledige plasser

Vi har mye fokus på sosialisering og enkelte lydighetsøvelser som gå fint i bånd, gå fint på plass, kontakt, sitt, sitt og bli og innkalling. Har også hver gang et teoritema som tar for seg lederskap, lesing av hund, stell og foring, fysisk trening og ellers det kursdeltagerne ønsker å ta opp :) Gjennom kurset vil dere få tilsendt info om de aktuelle emnene på mail. Før kurset får dere også tilsendt litt info om hund og hundehold. Hver kurskveld varer en time +. Dette går vi gjennom på kurset: -samspill mellom deg og valpen din -passering -innkalling -sitt/sitt bli -ligg -gå fint i bånd -foring av valpen -hva som kan være farlig for valpen -valpen og fysisk trening -stell av valpen -hvordan lese valpen -lederskap Den ene kursdagen lærer vi valpen spor. På grunn av at vi da trenger dagslys, blir dette en lørdag. Vi starter da kl 1200 og holder på i ca to timer. Kurset går følgende datoer: Kursdag 1: 22. august Kursdag 2: 29. august Kursdag 3: 05. september Kursdag 4: 12. september Kursdag 5: 19. september Kursdag 6: 26. september Kursdag 7: dato for spordagen for de som ønsker å være med på dette, settes opp i løpet av kurset. Kurset koster 2200,- . Prisen for kurset er pr hund. Flere i familien kan selvfølgelig være med hunden på kurs. Kurset holdes på Sviland. Er dette et kurs dere kunne tenkt dere å være med på, send meg en mail. Vi har egen Facebook gruppe for hvert kurs. Her kan alle i valpens nærmeste familie være med. Denne gruppen kan brukes av deltagerne til å legge ut bilder/film av valpen, spørre oss spørsmål og diskutere valpetidens utfordringer og gleder. Målgruppe for kurset: Valper av alle raser

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.