Merete Stokkenes logo
Kurs

Hverdagslydighet

Jeg holder hverdags lydighetskurs som går en gang i uken over 6 uker. Kurset er beregnet på deg som ikke har vært på kurs før, evt har vært på valpekurs med hunden. Hunden må være 6 måneder eller mer. Ingen aldersgrense oppad.

  • StedSviland, Sandnes
  • UndervisningstidStart kl 2000 Varighet 1 time pr gang.
    6 uker
  • Siste kursdag-
  • Pris2250 kr
    Ledige plasser

Ønsker du mer kontakt med hunden din, selv om det er mye forstyrrelser? Vil du at den skal komme fint på plass når du ber om dette? Den viktigste øvelsen på dette kurset er kontakt med hunden. Har man god kontakt med sin hund, er det ikke noe grenser for hva vi kan gjøre sammen med hunden. Vi går gjennom kontakt-trening, gå med hunden fint på plass(fri ved fot/lineføring) sitt, sitt og bli, gå fint i bånd, passering. Målet er at du får hunden til å være med deg gjennom disse øvelsene, selv med forstyrrelser. Kurset legges opp etter dere som er på kurs ! Kurset går over 6 kurskvelder. Flere i hundens familie kan være med på kurset. Kurspris 2250,- Kursdager: Kursdag 1: 22. august Kursdag 2: 29. august Kursdag 3: 05. september Kursdag 4: 12. september Kursdag 5: 19. september Kursdag 6: 26. september Målgruppe for kurset: Alle som vil ha mer kontakt med sin hund.

Påmeldingskjema

Pris: kr

* Må fylles ut

Hei, for å fullføre betalingen blir du sendt til en betalingsløsning. Når betalingen er utført vil du komme tilbake hit hvor du får en bekreftelse. Bekreftelse vil også bli sendt til deg pr. epost.